Банк Уеар ООД е представител на ENTRUST Corporation за България. ENTRUST® е световен лидер в производството на оборудване за персонализация на карти, оборудване за тяхната обработка и свързаните с това услуги.

Ако някъде по света бъде издадена пластмасова карта, то бъдете сигурни, че вероятността да е издадена с помоща на системите на ENTRUST Corporation e повече от голяма. Решенията за сигурна идентификация и персонализация на ENTRUST® произвеждат всеки ден милиони финансови карти и документи.

Историята на кредитната карта е тясно свързана с историята на фирмата. Преди повече от 30 години ENTRUST® изобрети първите машини за персонализация на голям обем карти и променят завинаги начинa, по който клиентите провеждат техните транзакции. Днес системите на ENTRUST® се употребяват в целия свят. Това е следсвие на дългата история на фирмата в областта на технологиите за идентификация на карти и като пример може да дадем въвеждането на първия дигитален, цветен принтер за пластмасови карти, преди повече от десетилетие.  Много фирми, организации и правителства използват продуктите на ENTRUST®, спечелили си репутация на най-сигурните системи за идентификация. 

ENTRUST Corporation предлага оборудване за персонализация на: смарт карти, биомертия или лазерно гравиране, което прави идентификацията на една карта по-сигурна и по-удобна.