CountRol е картоброячно устройство, проектирано и разработено от инженерите на Банк Уеaр ООД. То е  лесно за употреба, портативно, надеждно и може да се използва за преброяването на кредитни, телефонни и други видове карти,  изработени от PVC, PC, ABS, картон и други материали, с дебелина над 0,3мм. Прецизността на устройството зависи от качеството на ръбовете на картата и вида на материала. Уреда не може да брои прозрачни и изцяло черни карти. Компактна, устойчива пластмасова кутия и прецизни броящи сензори гарантира точни и сигурни резултати.

Упътване за експлоатация:

Картоброячното устройство сканира подредените в изправено положение карти. Двойка лазерни сензори отброяват картите и  сравняват резултатите от броенето вътрешно и показват действителния брой на интегрирания дисплей.

Режим на “добавяне” на картоброяча, осигурява преброяването до 50,000 карти. Картоброячното устройство на Банк Уеaр ООД се зарежда с AC/DC адаптер. Устройството може да бъде използвано само в автономен режим, посредством  презареждащи се батерии.

Технически данни:  
Тегло, вкл. батериите:   

не повече от 180гр.;

Размери:   

дължина 144мм., ширина 85мм., височина 39мм.;

  монохромен LCD - 8 знака;
Захранване:   
     Мрежово:   
     Автономно:   

зарядно устройство 230V/50Hz;
4 х 1.2V презареждащи се батерии;
Видове карти:   

всички пластмасови и картонени карти над 0,3мм(картите не трябва да са покрити с прах, трябвада са гладко щанцовани), не може да брои прозрачни и черни на цвят карти;

Капацитет на броене:    от 1 – 50,000  карти;